Reuzegom wordt 75 jaar!

Jubileumvoorstelling "Laat de klokken luiden"

Het is 1882. Een Leuvense weesjongen loopt op de markt. Door honger gedreven, probeert hij om wat centen te stelen, maar hij wordt betrapt. Van dan af aan, neemt zijn leven een andere wending...

Het totaalspektakel 'Laat de klokken luiden!' is de jubileumvoorstelling voor de 75ste verjaardag van Volkskunstgroep Reuzegom, we brengen een verhalende voorstelling met traditionele dans, muziek en vendelen met een hedendaagse insteek.

Datum: Zaterdag 2 mei 2020 - 20u00 - Deuren: 19u15

Locatie: Stadsschouwburg Leuven

Prijs: €16 (onder de 12 jaar €10)

De tickets koopt u bij de leden of via de website van 30cc.

Verbroederingsweekend

Op 11-12-13 september 2020 nodigen we delegaties uit van bevriende groepen voor een feestweekend ter ere van ons jubileum.

Op vrijdagavond worden de buitenlandse groepen delegaties ontvangen met een verbroederingsactivteit in GC Bosstraat in Wilsele. Zij logeren dat weekend in gastgezinnen.

Op zaterdag ontvangen we ook de binnenlandse delegaties. We blijven "in het Leuvense" en doen samen een interactieve wandeling rond het Arenbergkasteel en de Abdij van 't Park. In de namiddag worden Reuzegom en haar gasten ontvangen door de stad Leuven in het stadhuis voor een receptie. Zaterdagavond is iedereen welkom die met ons wil meefeesten: we dansen ons warm voor de volgende 75 jaar op het bal in GC Bosstraat in Wilsele.

Op zondag zoeken we een vleugje van de lang vervlogen tijden op met een bezoek aan de mijn in Beringen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen.

Feestbal

Uiteraard is ons bal dit jaar niet zomaar een bal! Iedereen die met ons wil meevieren is welkom, danser of (nog) geen danser.

Praktisch: 12 september 2020, 20u, Gemeenschapscentrum De Bosstraat in Wilsele.